Team VILLA JURIS advocaten schrijft praktische handleiding gebiedsontwikkeling

In opdracht van het Vlaams kenniscentrum PUBLIEK-PRIVATE SAMENWERKING heeft het team van VILLA JURIS advocaten een praktische handleiding geschreven: “PPS – Publiek-private samenwerking. Praktische handleiding. Draaiboek gebiedsontwikkeling”.

De publicatie is een praktische handleiding voor de diverse actoren die betrokken kunnen zijn bij de realisatie van een publiek-private samenwerking (PPS) en bestaat uit drie grote delen. Het eerste deel geeft een algemeen inleidend kader, het tweede deel doorloopt de PPS-procedure aan de hand van een denkbeeldige casus en het derde deel van Juridische toelichting gaat dieper in op bepaalde elementen.

Deze opdracht werd gerealiseerd door een team van VILLA JURIS advocaten met mr. Johan Vanmuysen, mr. Kelchtermans, mr. Niesten en mr. Torfs.

Zie ook: https://www.vlaanderen.be/nl/publicaties/detail/praktische-handleiding-draaiboek-gebiedsontwikkeling