Mr. Johan Vanmuysen tekent voor hoofdstuk 5 over “Ruimtelijke ordening en stedenbouw”

In de 2020 editie van “De grote vastgoedgids” van INDICATOR – Larcier is hoofdstuk 5 over “Ruimtelijke ordening en stedenbouw” van de hand van mr. Johan Vanmuysen – vennoot en oprichter van VILLA JURIS advocaten.

Dit boek is de referentiegids voor iedere vastgoedadviseur en voor iedereen die in vastgoed investeert. Dankzij het uitgebreide trefwoordenregister vindt men snel alle mogelijke info over het (ver)kopen, (ver)huren en beheren van vastgoed, zowel voor privé- als handelsdoeleinden.

De tips en adviezen worden aangevuld met onmiddellijk bruikbare modellen en handige tabellen. Uiteraard is deze referentiegids volledig up-to-date met alle nieuwe wetgeving en rechtspraak betreffende vastgoed.

In 13 overzichtelijke thema’s maakt men u wegwijs en geeft men u tips en advies over alles wat met vastgoed te maken heeft. Ze bekijken elk aspect zowel voor het Vlaams, het Brussels Hoofdstedelijk als het Waals gewest.

Voor al uw vragen over Ruimtelijke ordening en stedenbouw” kan u terecht bij onze cel “Overheid & Recht”.

Mail naar info@villajuris.be