Ons aanbod

Op dit vlak staan we u bij inzake Ruimtelijke Ordening, Overheidsopdrachten en Publiek-Private-Samenwerking.

Mr. Johan Vanmuysen – oprichter van het kantoor en voormalig schepen van de Stad Hasselt – neemt in deze expertise cel het voortouw. Wij zijn wellicht ook het enige advocatenkantoor in Limburg met een voormalig architect – topambtenaar in het team

► Zie profiel Mr. Vanmuysen

► Zie profiel arch. Horemans

► Ga naar Nieuws: Overheid en Recht

We leggen graag ook de nadruk op onze expertise voor de bouwsector. Daar combineren we expertises uit diverse rechtsdomeinen in relatie met zowel overheid als ondernemingen of families en onroerend goed.

Mr. Koen Vanoppen – vennoot – heeft een sterke reputatie opgebouwd met dossiers in bouwgeschillen of aansprakelijkheid. Uiteraard is de link naar overheidsopdrachten en PPS niet ver weg.

  ► Zie profiel Mr. Vanoppen

  ► Ga naar Nieuws: Bouw en Recht

Vennootschapsrecht, handelsrecht, incasso en advies inzake GDPR helpen maken dat uw bedrijf de juiste structuren heeft, de goede akkoorden sluiten, financieel gezond is en alle commerciële relaties correct beheert.

► Zie profiel Mr. Berben

► Zie profiel Mr. Ruland

► Ga naar Nieuws: Onderneming en Recht

Onder deze noemer verzamelen we onze kennis met betrekking tot Familierecht, erfrecht, onroerend goed en huurkwesties, aansprakelijkheid en verkeer

Mr. Ludo Poelmans heeft een grondige kennis en een jarenlange ervaring in het sociaal recht, familierecht en aansprakelijkheidsrecht.

► Zie profiel Mr. Poelmans

► Ga naar Nieuws: Burger en Recht