Ons aanbod

Op dit vlak staan we u bij inzake Ruimtelijke Ordening, Overheidsopdrachten en Publiek-Private-Samenwerking.

Mr. Johan Vanmuysen – oprichter van het kantoor en voormalig schepen van de Stad Hasselt – helpt u in deze expertise verder samen met zijn medewerkers. Wij zijn wellicht ook het enige advocatenkantoor in Limburg met een voormalig architect – topambtenaar in het team.

► Zie profiel Mr. Vanmuysen

► Zie profiel Mr. Beerden

► Zie profiel Mr. Niesten

► Zie profiel Mr. Buyse

► Zie profiel arch. Horemans

 

We leggen graag ook de nadruk op onze expertise voor de bouwsector. Daar combineren we expertises uit diverse rechtsdomeinen in relatie met zowel overheid als ondernemingen of families en onroerend goed.

Mr. Koen Vanoppen en Mr. Kristien Berben  hebben een sterke reputatie opgebouwd met dossiers in bouwgeschillen of aansprakelijkheid. Uiteraard is de link naar overheidsopdrachten en PPS niet ver weg.

  ► Zie profiel Mr. Vanoppen

  ► Zie profiel Mr. Berben

Vennootschapsrecht, handelsrecht, incasso en advies inzake GDPR helpen maken dat uw bedrijf de juiste structuren heeft, de goede akkoorden sluiten, financieel gezond is en alle commerciële relaties correct beheert.

► Zie profiel Mr. Berben

► Zie profiel Mr. Akkoc

Onder deze noemer verzamelen we onze kennis met betrekking tot Familierecht, erfrecht, onroerend goed en huurkwesties, aansprakelijkheid en verkeer.

► Zie profiel Mr. Poelmans

► Zie profiel Mr. Beerden

► Zie profiel Mr. Buyse

► Zie profiel Mr. Luykx

► Zie profiel Mr. Akkoc